Selecteer een pagina

BEDRIJFSFOTOGRAFIE OISTERWIJK

Introductie Bedrijfsfotografie Oisterwijk

Als fotograaf wil ik maar één ding. Zo doortastend en authentiek mogelijk de geschiedenis en het verhaal achter jouw organisatie tonen. Het is verstandig om voor een reportage een professional in te huren. Welke voordelen heeft dat nou precies?

 • Het neerzetten van een sterke bedrijfsidentiteit/profiel is altijd prioriteit nummer #1.
 • Het mission statement kan zo omgezet worden in verhalend beeld. 
 • Als professional kan ik (kritisch) meedenken over de uit te dragen boodschap
 • De gecombineerde kennis van de camera, licht, invalshoeken en de bijhorende software zorgt ervoor dat er een totaalpakket aan skills beschikbaar is.

Het cliché: ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’ bestaat niet voor niets. Laat de wereld kennismaken met wat jouw bedrijf te bieden heeft. Of dat nou een product of dienst is, het is altijd de moeite waard om dat eens goed vast te leggen. Je website is de online etalage van je bedrijf. Die heeft krachtige communicatie nodig om binnen te komen bij je bezoeker! Bedrijfsfotografie in Oisterwijk levert altijd mooie plaatjes op. Alle foto’s worden zo aangeleverd dat je er meteen mee aan de slag kunt! Of dat voor social media, de website of een brochure is bespreken we samen.

WERKWIJZE BEDRIJFSFOTOGRAFIE OISTERWIJK

Nieuwsgierig geworden? Klim in de telefoon! Of stuur een mail. We kunnen dan rustig in gesprek over je wensen en ik kan vragen wat nodig is om een passende offerte te maken. Dat geldt ook voor projectfotografie in Oisterwijk. Bij kleinere opdrachten is een directe ruwe schatting goed mogelijk. Laat daar vooral aan mij weten als daar behoefte aan is. Welk stappenplan doorlopen we vervolgens samen?

 • Na akkoord op de offerte spreken we af op welke locatie en op welke datum we gaan fotograferen. 
 • De aanbetalingsnota volgt en wordt normaliter binnen 14 dagen betaald. De voorbereidingen kunnen beginnen!  
 • Jullie ontvangen de nodige instructies om de fotografie dag zo soepel en vlot mogelijk te laten verlopen.
 • Tijdens het fotograferen instrueer ik zo dat iedereen kan ontspannen en zichzelf zo vertrouwd mogelijk terugziet op de foto’s! 
 • Na +/- twee weken ontvang je de definitieve foto’s in een private gallery. Hier kun je tevens de juiste formaten en bestanden downloaden. 
 • Ten slotte volgt de eindnota met eveneens een betaaltermijn van 14 dagen. 
 • Dan rest nog één ding: genieten van het samen behaalde resultaat!

TARIEVEN VOOR BEDRIJFSFOTOGRAFIE OISTERWIJK

Een concreet tarief noemen is altijd lastig wanneer een project maatwerk vergt. Het is afhankelijk van de duur van de shoot en het aantal gewenste foto’s. 

Maar indien je het internet wil bestormen met een nieuwe website met frisse foto’s? Je kunt bij mij terecht vanaf € 850- (excl. Btw + reiskosten). Voor dat bedrag kom ik 4 uur fotograferen op locatie. Ook voor dit soort opdrachten wordt een passende offerte gemaakt. Neem gerust hier contact op!

Contact

+31 6 53 53 83 54
i
nfo@luxografie.com